Ενότητες

Για να δημοσιεύσετε την αγγελία σας θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος και να έχετε κάνει login.

Θέλω δουλειά!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η περιοχή αυτή απευθύνεται αποκλειστικά σε ιδιώτες (ανέργους, απολυμένους, αναζητώντες καλύτερη εργασία από την τρέχουσα εργασία τους) οι οποίοι επιθυμούν να δημοσιεύσουν την επιθυμία τους να εργαστούν. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ. 

Αναζητάτε εργασία; Δημοσιεύστε εδώ την διαθεσιμότητά σας μαζί με μια περιγραφή του τι ακριβώς θα σας ενδιέφερε ώστε να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί σας άλλα μέλη της κοινότητας που τυχόν γνωρίζουν περισσότερα για τη θέση που σας ενδιαφέρει, ή/και πιθανοί εργοδότες.

  

Ζητούν οποιονδήποτε τύπο εργασίας

αλλο

Ημ/νία δημοσίευσης: 30 Ιανουαρίου 2014
προτιμω οτι εχει σχεση με κουζινα.εχω εργαστει σε κρυα κουζινα ως επι το πλειστον.κατα δευτερη επιλογη με την φυλαξη ηλικιωμενων ατομων η και παιδιων ειμαι 56 ετων...

Μηχανικος Server / Computer Network

Ημ/νία δημοσίευσης: 30 Σεπτεμβρίου 2013
Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Sheffield (MSc in Software Engineering and Telecommunications).

Υπήρξα Υπεύθυνος για την υποστήριξη των χρηστών σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις συμπεριλαμβανομένων δικτύων LAN και WAN, έχω σχεδιάσει και υλοποιήσει διαφορετικά δικτυακά περιβάλλοντα, όπως πολλαπλά δίκτυα, δίκτυα p2p,Client/Server κλ...

κυρίως στο δικό μου επαγγελματικό χώρο αλλά και γενικότερα για οποιαδήποτε άλλη θέση

Ημ/νία δημοσίευσης: 22 Αυγούστου 2013
Ως Δασολόγος Περιβαλλοντολόγος κυρίως με ότι έχει να κάνει με το Περιβάλλον.
Με ενδιαφέρει όμως και οποιαδήποτε άλλη θέση επαγγελματική σε άλλου είδους εταιρείες. ...