Ενότητες

Για να δημοσιεύσετε την αγγελία σας θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος και να έχετε κάνει login.

Θέλω δουλειά!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η περιοχή αυτή απευθύνεται αποκλειστικά σε ιδιώτες (ανέργους, απολυμένους, αναζητώντες καλύτερη εργασία από την τρέχουσα εργασία τους) οι οποίοι επιθυμούν να δημοσιεύσουν την επιθυμία τους να εργαστούν. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ. 

Αναζητάτε εργασία; Δημοσιεύστε εδώ την διαθεσιμότητά σας μαζί με μια περιγραφή του τι ακριβώς θα σας ενδιέφερε ώστε να έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή μαζί σας άλλα μέλη της κοινότητας που τυχόν γνωρίζουν περισσότερα για τη θέση που σας ενδιαφέρει, ή/και πιθανοί εργοδότες.

  

Μηχανικος Server / Computer Network

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Μηχανικών Λογισμικού και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Sheffield (MSc in Software Engineering and Telecommunications).

Υπήρξα Υπεύθυνος για την υποστήριξη των χρηστών σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις συμπεριλαμβανομένων δικτύων LAN και WAN, έχω σχεδιάσει και υλοποιήσει διαφορετικά δικτυακά περιβάλλοντα, όπως πολλαπλά δίκτυα, δίκτυα p2p,Client/Server κλπ .
Ακόμη, είμαι σε θέση να διαχειρίζομαι ομάδες εργασίας, έχω εμπειρία στη διαχείριση χρόνου και στις τεχνικές εκθέσεις. Επιπλέον, είμαι επικοινωνιακός, εύκολα μπορεί κάποιος να έλθει σε επαφή μαζί μου και έχω ικανότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Επίσης, είμαι ανοιχτός σε νέες ιδέες συνεχούς μάθησης των τεχνολογιών και λύσεων Πληροφορικής.


Βιογραφικό ενδιαφερόμενου στο Linkedin:
http://www.linkedin.com/in/dimanast

Δημοσιεύθηκε στην κατηγορία: Οτιδήποτε

Επικοινωνήστε με τον συντάκτη της αγγελίας

Για να επικοινωνήσετε με τον συντάκτη της αγγελίας θα πρέπει να είστε εγγεγραμμένος χρήστης. Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε.